Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sugababes als barbiepop verkrijgbaar

Shownieuws

De Sugababes zijn vanaf volgende maand als barbiepoppen verkrijgbaar. "Het is een gek idee dat ik nu ook als pop te koop ben", zegt Sugababe Heidi in The Sun.

De Sugababes zijn vanaf volgende maand als barbiepoppen verkrijgbaar. "Vroeger speelde ik ook veel met barbies en het is een gek idee dat ik nu ook als pop te koop ben", zegt Sugababe Heidi in The Sun. De dames vertellen in de Britse krant vooral vereerd en trots op het speelgoed te zijn.

De Sugababes treden hiermee in de voetsporen van hun concurrenten Girls Aloud. Zij brachten in 2005 al miniversies van zichzelf op de markt. Producent Mattel verwacht dat de poppen van de Sugababes beter zullen verkopen dan de Girls Aloud-barbies.

De dames werkten dit jaar samen met Girls Aloud. Ze namen samen een cover op van het nummer 'Walk this way' en doneerden de opbrengsten aan het goede doel Comic Relief. Verder waren de Sugababes onlangs te zien in een eigen realitysoap die te volgen was via de mobiele telefoon. De serie bestond uit twintig afleveringen van twee minuten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen