Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Kidman in remake Marilyn Monroe-film

Shownieuws

Nicole Kidman gaat een remake produceren van de filmhit 'How to marry a millionare', waarin Marilyn Monroe een hoofdrol speelt. Ze gaat ook in de film spelen.

Nicole Kidman gaat een remake produceren van de filmhit 'How to marry a millionare', met Marilyn Monroe in een van de hoofdrollen. De kans is groot dat Kidman in de film gaat spelen, maar het is niet zeker of ze de rol van Monroe op zich neemt. Dat meldt het filmvakblad Hollywood Reporter. De actrice zou ernaar streven het verhaal zo veel mogelijk intact te houden.

De oorspronkelijke film stamt uit 1953 en maakte Monroe in één klap een wereldster. De wulpse blondine speelde in haar eerste grote rol één van de drie modellen in de film die op zoek is naar een miljonair om mee te trouwen. Tijdens de zoektocht vindt ze haar ware liefde in een man die allesbehalve rijk is.

Het is niet voor het eerst dat Kidman zich bezighoudt met een remake. Zo speelde ze eerder in verfilmingen van 'Bewitched' en 'The Stepford wives'. Beide films maakten niet veel indruk op het publiek en critici. Wel won Kidman in 2003 een Oscar voor haar rol van Virginia Woolf in 'The hours'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen