Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon, Boszhard en Schijf weer in 'Shrek'

Shownieuws

Gordon, Carlo Boszhard en Angela Schijf spreken ook voor het derde deel van de animatiefilm 'Shrek' de stemmen in in de Nederlandse versie.

Gordon, Carlo Boszhard en Angela Schijf spreken ook voor het derde deel van de animatiefilm 'Shrek' de stemmen in in de Nederlandse versie. Ook acteurs Peter Blok en John van Eerd geven nog eens gestalte aan hun karakters.

Nieuwe stemmen komen van cabaretier Pepijn Gunneweg, actrice Bianca Krijgsman en voormalig Jules Unlimited-presentatrice Lotti Hellingman. Gordon spreekt de stem van de gemene stiefzus in, Schijf die van Prinses Fiona, Boszhard die van Donkey en Blok die van Shrek.

In 'Shrek the third', die vanaf 21 juni in de Nederlandse bioscopen te zien is, nemen Shrek en Fiona het koningsschap tijdelijk over omdat de koning in een kikker is veranderd. Het leiderschap bevalt de twee niet goed en ze gaan op zoek naar een opvolger. Ondertussen probeert Prins Charming roet in het eten te gooien door een staatsgreep voor te bereiden.

In de Amerikaanse versie van 'Shrek' is Justin Timberlake een nieuwkomer. Hij spreekt de stem in van een jonge Koning Arthur. Verder zijn Mike Myers (Shrek), Cameron Diaz (Fiona) en Eddie Murphy (Donkey) opnieuw te horen in de animatiefilm.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen