Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alec Baldwin schakelt Dr. Phil in

Shownieuws

Acteur Alec Baldwin heeft de hulp ingeschakeld van televisiepsycholoog Dr. Phil. Hij heeft advies nodig over hoe om te gaan met zijn dochter Ireland.

Acteur Alec Baldwin heeft de hulp ingeschakeld van televisiepsycholoog Phil McGraw, beter bekend als Dr. Phil. Dat heeft McGraw onthuld aan persbureau Reuters. Baldwin heeft hem donderdag gebeld om advies te vragen over hoe om te gaan met zijn 11-jarige dochter Ireland.

De 49-jarige filmster kwam vorige week in opspraak toen een voicemailbericht aan zijn dochter uitlekte waarop hij haar bedreigde en uitschold voor hersenloos varkentje. Baldwin vermoedt dat zijn ex-vrouw Kim Basinger verantwoordelijk is voor het lek, maar deze ontkent dat. Het stel is al jaren verwikkeld in een verwoede strijd om de voogdij over Ireland.

Dr. Phil heeft ook contact gehad met Basinger, laat hij weten. Verder noemt hij het gesprek met Baldwin lang en vruchtbaar. Overigens biedt McGraw wel vaker hulp aan beroemde Amerikanen. Zo zou hij ook de familie van talkshowhost Larry King behandelen.

Baldwin maakt vrijdag op de Amerikaanse televisie zijn excuses aan zijn dochter in het programma The View. Daarin zegt hij ook dat zijn werk als acteur hem gestolen kan worden en dat hij zich liever richt op de verstoorde relatie met Ireland. Zijn werkgever NBC heeft al laten weten Baldwin niet kwijt te willen uit de serie 30 Rock, waarin hij een belangrijke rol speelt. De Amerikaanse omroep verwacht geen schade aan het incident te ondervinden en zegt de acteur aan zijn contract te zullen houden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen