Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stalker probeerde man Sandra Bullock te vermoorden

Shownieuws

Een vrouw heeft geprobeerd de man van actrice Sandra Bullock, Jesse James, te vermoorden. De 46-jarige vrouw staat bekend als een stalker van Bullock.

Een vrouw heeft geprobeerd de man van actrice Sandra Bullock, motorontwerper Jesse James, te vermoorden. Dat heeft de politie van Orange County in Californië bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. De 46-jarige Marcia Valentine staat bekend als een stalker van Bullock.

James trof de vrouw zondag aan op de oprijlaan van zijn woning. Toen hij haar opdroeg weg te gaan, probeerde ze hem volgens de politie met haar auto tot vier keer toe omver te rijden in een poging hem te doden. De 42-jarige Bullock en de 10-jarige zoon van James waren getuige van de aanval. De woordvoerder van de actrice laat in People weten dat het inmiddels met iedereen weer goed gaat.

Na de aanval ontvluchtte Valentine de plaats van handeling. Een agent herkende even later haar auto en arresteerde haar op verdenking van geweldpleging. Ze is op borgtocht vrijgelaten en moet op 22 mei voor de rechter verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen