Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan vindt zichzelf geen verslaafde

Shownieuws

Lindsay Lohan beschouwt zichzelf niet als een verslaafde. Ze geeft wel toe dat ze zich 'veilig' voelde in het afkickcentrum waarin ze begin dit jaar verbleef.

(Novum/AP) - Lindsay Lohan beschouwt zichzelf niet als een verslaafde. Ze geeft wel toe dat ze zich 'veilig' voelde in het afkickcentrum waarin ze begin dit jaar verbleef. Dat vertelt ze aan het Amerikaanse tijdschrift Allure Magazine.

De 20-jarige actrice bekent in het interview dat haar therapeut voorstelde om in te checken in het Wonderland Center. "Het was zo raar dat ik naar rehab ging", vertelt de 'Mean girls'-actrice. "Ik heb altijd gezegd dat ik nog liever doodging dan dat ik opgenomen zou worden in een afkickkliniek." Toen ze eenmaal binnen was, viel het haar allemaal erg mee. "Mijn kamer was helemaal wit en ik voelde me er veilig." Ze besloot dat ze 'het er wel een nachtje uit zou houden'. Uiteindelijk bleef Lohan een maand in het centrum hangen.

Het feestbeest bekent in hetzelfde interview ook dat ze tijdens haar jeugd regelmatig heeft moeten ingrijpen tijdens ruzies tussen haar ouders Dina en Michael, die nu alweer jaren gescheiden zijn. Haar vader kwam vorige maand vrij na een gevangenisstraf van bijna twee jaar voor onder meer mishandeling en rijden onder invloed.

"Ik voel me als een tweede ouder, omdat ik heb geholpen bij de opvoeding van mijn broers en zusje." Lindsay heeft twee broers, Michael (19) en Dakota (10), en een zusje Ali (13).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen