Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson is nieuwe assistent Hans Klok

Shownieuws

Pamela Anderson wordt de assistent van Hans Klok, die vanaf volgende maand met zijn show in Las Vegas staat. Carmen Electra is afgehaakt door claustrofobie.

(Novum/AP) - Pamela Anderson wordt de assistent van Hans Klok, die vanaf juni met zijn show in Las Vegas staat. Anderson vervangt Carmen Electra, die moest afhaken toen bleek dat ze door claustrofobie de kunsten van de illusionist niet kon uitvoeren. Haar contract is donderdag ontbonden.

De 39-jarige Anderson was aanvankelijk de eerste keus van Klok, die haar de meest sexy vrouw op aarde noemt, schrijft De Telegraaf. "Maar we dachten dat het te hoog gegrepen was. Toen Carmen afhaakte zei Joop van den Ende dat we helemaal over de top moesten gaan. Hij heeft Pamela geregeld." Voor de assistentie van de voormalige Baywatch-babe moet Klok diep in de buidel tasten. "Mevrouw heeft wel haar prijs."

Pamela en Hans hebben elkaar maandag voor het eerst ontmoet en het klikte meteen. De komende weken gaan de twee keihard repeteren bij Pamela thuis, zodat ze er is als haar twee zoontjes uit school komen. "Ik kan niet zingen, niet dansen, maar dit wel", zegt Anderson. "Mijn kinderen vonden me nooit een coole moeder. Maar nu ik door de lucht zal zweven wel."

Anderson is behalve van Baywatch bekend van haar relatie met drummer Tommy Lee, de vader van haar kinderen. Een sekstape van het stel maakte Anderson in één klap wereldberoemd. Toen de blondine uit Baywatch stapte werd ze overigens op haar beurt vervangen door Carmen Electra.

'The beauty of magic', zoals de show van Hans Klok heet, gaat op 2 juni in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen