Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sarah Silverman presenteert MTV Movie Awards

Shownieuws

De comédienne Sarah Silverman presenteert dit jaar de MTV Movie Awards. De stand-upcomedien is door de zender gevraagd voor de zestiende editie van het gala.

(Novum/AP) - De controversiële comédienne Sarah Silverman presenteert dit jaar de MTV Movie Awards. De stand-upcomedien is door de muziekzender gevraagd om de zestiende editie van het filmgala aan elkaar te praten.

De 36-jarige grappenmaakster, die ook in films als 'The school of rock' te zien was, bereidt zich goed voor op de taak. "Ik train elke dag", vertelt ze. "Ik doe tien push-ups, acht sit-ups en dan ga ik douchen. Ik wil net een beetje te ver gaan."

De joodse Silverman staat bekend om haar provocerende grappen. In de film 'Jesus in magic', een registratie van één van haar stand-upshows, drijft ze onder meer de spot met de holocaust, aids en lilliputters. De comédienne is vooral berucht om haar etnisch getinte grappen. Zo kwam ze in 2001 in opspraak omdat ze in een televisie-interview het woord 'chink' gebruikte, een scheldwoord voor een Chinees persoon.

Ook haar taalgebruik is allerminst degelijk te noemen. "Ik scheld niet zoveel, maar ik zeg soms dingen die je eigenlijk niet kunt zeggen op televisie", erkent ze. "Dus daar moeten we wel even wat goede afspraken over maken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen