Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carry Slee blijft toch bij uitgever

Shownieuws

Carry Slee heeft besloten voorlopig niet over te stappen naar een nieuwe uitgeverij. De kinderboekenschrijfster blijft bij Foreign Media Books.

Carry Slee heeft besloten voorlopig niet over te stappen naar een nieuwe uitgeverij. De kinderboekenschrijfster blijft bij Foreign Media Books, bevestigt de uitgeverij donderdag. Vorige maand maakte Carry Slee bekend over te willen stappen naar het nieuwe Dutch Media Group.

De 57-jarige auteur, die bestsellers als 'Afblijven' schreef, blijft in elk geval tot eind maart bij Foreign Media Books. Volgens de uitgeverij heeft Slee haar aanvankelijke besluit herzien omdat ze de première van de film 'Timboektoe' niet wil verstoren door de 'zakelijke beslommeringen' die met een overstap gepaard zouden gaan. Over wat de schrijfster hier precies onder verstaat, wil de uitgeverij niet uitweiden.

'Timboektoe', die op 4 oktober in de bioscoop verschijnt, is de tweede film die is gebaseerd op het werk van Slee. Vorig jaar werd 'Afblijven' uitgebracht, met daarin rollen voor ex-Idol Jim Bakkum en Melody Klaver.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen