Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Breukhovens beginnen strafzaak tegen Santegoeds

Shownieuws

Hans en Connie Breukhoven beginnen een strafzaak wegens laster tegen Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van roddelblad Privé. Dat maakte RTL Boulevard bekend.

Hans en Connie Breukhoven beginnen een strafzaak wegens laster tegen Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van roddelblad Privé. Dat maakte RTL Boulevard donderdag bekend. Als de journalist wordt veroordeeld, staat hem volgens het programma een hoge boete of een taakstraf te wachten.

Ook tegen Privé en Leo van Rooijen, een redacteur van het blad, spannen de Breukhovens een strafzaak aan. Vorige week donderdag verloor Privé een kort geding dat de Breukhovens hadden aangespannen. Het blad schreef dat de Clinic for Injectables van Connie werd geplaagd door financiële tegenvallers. Naast het betalen van een schadevergoeding van zesduizend euro, werd het blad verordonneerd een rectificatie te plaatsen. Die verscheen deze week in het boulevardblad.

Hans neemt echter geen genoegen met de rectificatie en de schadevergoeding, zo meldt presentator Albert Verlinde, die de zakenman donderdag sprak. Een roddelblad lacht slechts om een kort geding, zou hij gezegd hebben.

Santegoeds maakt zich niet al te druk om de zaak. Als hij een taakstraf krijgt opgelegd, gaat hij met liefde de kliniek van Connie schoonmaken, zo zou hij volgens Verlinde op het nieuws hebben gereageerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen