Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kus genomineerd voor Kids' Choice Award

Shownieuws

Kus maakt op 19 mei kans op een Kids' Choice Award. Ook The Pussycat Dolls, CH!PZ en Nick & Simon zijn genomineerd in de categorie beste popgroep.

Kus maakt kans op een Kids' Choice Award. De meidengroep is genomineerd in de categorie beste popgroep. Ook The Pussycat Dolls, CH!PZ en Nick & Simon maken kans op een prijs in deze categorie. Woensdag werden in het programma SuperNick enkele nominaties voor de kinderpublieksprijzen bekendgemaakt.

Naast de genomineerden voor beste popgroep werd ook bekend dat Nicolette van Dam, Het Huis Anubis-actrice Loek Beernink, Wendy van Dijk en presentatrice Viviënne kans maken op de prijs voor beste tv-ster. Ook werden de nominatie voor het ebste tv-rpogramma bekend. Het Huis Anubis, Lizzie McGuire, Onderweg naar Morgen en Goede Tijden Slechte Tijden zijn de kanshebbers in die categorie. De kanshebbers in de overige categorieën worden de komende weken bekend.

De Kids' Choice Awards worden dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door kinderzender Nickelodeon. Kinderen kunnen hun stem uitbrengen op de website van de zender. De uitreiking vindt op 19 mei plaats in Theater Carré in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen