Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Larry Birkhead bevriend met Howard K. Stern

Shownieuws

Larry Birkhead heeft een onwaarschijnlijke vriendschap gesloten met Howard K. Stern. Birkhead noemt Stern in een interview met OK! Magazine 'behulpzaam'.

Larry Birkhead bevriend met Howard K. Stern

(Novum/AP) - Larry Birkhead heeft een onwaarschijnlijke vriendschap gesloten met Howard K. Stern. Birkhead, van wie vorige week bleek dat hij de vader is van Dannielynn, het dochtertje van Anna Nicole Smith, noemt Stern in een interview 'behulpzaam'.

"Howard heeft de laatste maanden veel tijd doorgebracht met Dannielynn en weet bijvoorbeeld wat ze wel en niet lust", vertelt de 34-jarige fotograaf in een interview met OK! Magazine. "Hij geeft me complimentjes als ik iets goed doe met mijn dochter en geeft me bovendien tips als ik iets beter anders kan aanpakken," vervolgt hij. "Dannielynn is volgens artsen volkomen gezond en ze is een nieuwsgierige, alerte baby."

De in Los Angeles woonachtige fotograaf neemt het in het vraaggesprek op voor zijn voormalige vijand. "Mensen geven hem overal de schuld van, maar Anna was er ook bij", vertelt Birkhead. "Ik ben blij dat we nu door één deur kunnen voor Dannielynn."

Voor Virgie Arthur, de moeder van de overleden playmate, heeft Birkhead weinig goeds te melden. "Ik vind het verwarrend dat ze doet alsof ze dol op me is en dat ik vervolgens van haar advocaten hoor dat ze een gevecht met me wil aangaan over de voogdij van mijn dochter", zegt Larry. "Ze noemt me nu opeens 'slechts een one-night-stand en een spermadonor', terwijl ze wel mijn hand kwam schudden na de uitspraak van de rechter."

De blonde Birkhead pronkt met zijn dochter op de cover van het tijdschrift en heeft ook geposeerd voor een fotoserie bij het interview. OK! Magazine staat erom bekend te betalen voor exclusieve vraaggesprekken, maar een woordvoerder wilde geen details geven over de deal met de vader van het kind van Anna Nicole.

De 39-jarige Anna Nicole Smith overleed twee maanden geleden aan een dodelijke mix van elf verschillende medicijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen