Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anastacia trouwt met bodyguard

Shownieuws

Anastacia is afgelopen weekeinde in Mexico getrouwd met haar bodyguard Wayne Newton. "Het was onbeschrijfelijk mooi", zwijmelt de zangeres. "Als in een droom."

Anastacia trouwt met bodyguard

Anastacia is afgelopen weekeinde in Mexico getrouwd met haar bodyguard Wayne Newton. "Het was onbeschrijfelijk mooi", zwijmelt de zangeres in een interview met het Duitse tijdschrift Bunte. "Als in een droom." Op foto's poseert het kersverse echtpaar en is te zien hoe de twee de bruidstaart aansnijden.

In september werd bekend dat Newton de blonde zangeres ten huwelijk had gevraagd. De bodyguard wist haar te overtuigen van zijn eeuwige liefde door te zeggen dat hij haar voor altijd zou beschermen.

De 33-jarige artieste, wiens vader twee jaar geleden overleed, werd naar het altaar geleid door haar moeder. "Iedereen was zo ontroerd", vertelt ze. "Vanaf het moment dat we bij het altaar stonden, kwamen de tranen los."

Anastacia, die in 2000 doorbrak met 'I'm outta love', wil rustig genieten van haar wittebroodsweken. "We willen naar de andere kant van de wereld afreizen", zegt ze. "Daar willen we een beetje uitrusten en nieuwe energie tanken."

In 2003 werd bij de artieste borstkanker geconstateerd. Een jaar later werd zij, na behandeling, kankervrij verklaard.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen