Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Originele Hulk doet Elf Fantasy Fair aan

Shownieuws

Lou Ferrigno, de acteur die de rol van Hulk speelde in 'The incredible Hulk', is eregast op de Elf Fantasy Fair 2007. Hij deelt onder meer handtekeningen uit.

Lou Ferrigno, de acteur die de rol van het groene monster Hulk speelde in 'The incredible Hulk', is eregast op de Elf Fantasy Fair 2007. De Amerikaanse acteur en bodybuilder geeft lezingen over zijn ervaringen als Hulk en verzorgt demonstraties van zijn 'Hulk power'. Ook is Ferrigno bereid gevonden om signeersessies te houden tijdens de beursdagen.

De 55-jarige Ferrigno is volgens de organisatie van de Elf Fantasy Fair eregast, omdat hij als groen monster een weg heeft geplaveid voor de 'coming out' van andere groene wezens in de fantasy wereld zoals Orcs en Goblins.

Andere VIP-gasten zijn onder anderen Brian Froud, tekenaar en ontwerper van de cultfilms 'Dark crystal'en 'Labyrinth' en auteur Anthony Durham, die het boek 'Hannibal, pride of Carthage' schreef.

De zevende editie van de Elf Fantasy Fair vindt aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag plaats op het landgoed van Kasteel De Haar in Haarzuilens. De organisatie verwacht dit jaar meer dan 25 duizend bezoekers op het landgoed, van wie een groot aantal verkleed als heks, elf, magiër of ridder komt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen