Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim en tegenspeelster Bettina zijn verliefd

Shownieuws

Jim Bakkum is verliefd op zijn 'Grease'-tegenspeelster Bettina Holwerda. "Bettina is mijn nieuwe vriendin", vertelt de 19-jarige ex-Idol aan weekblad Privé.

Jim Bakkum is smoorverliefd op zijn 'Grease'-tegenspeelster Bettina Holwerda. De twee verschenen zondag hand in hand op de première van de musical 'Tarzan'. Jim onthult deze week in weekblad Privé dat hij een relatie heeft met Bettina, die Sandy speelt in 'Grease'. "Bettina is mijn nieuwe vriendin", vertelt de ex-Idol op de rode loper.

Het stel raakte eind februari gewond toen de auto waarin zij opkwamen tijdens de show terechtkwam in de orkestbak tijdens de opvoering van de show in Almere. Daarbij liep Bakkum een zware hersenschudding een een scheur in zijn schouderblad op. Bettina brak haar pols op zeven plaatsen. Het ongeluk heeft de twee tortelduifjes dichter bij elkaar gebracht. "Sindsdien zijn we verliefd", zegt de 19-jarige zanger.

Bakkum is gek op zijn blonde vriendin, die negen jaar ouder is. "Ze is een geweldige meid en zo ontzettend lief, ik kan mijn geluk niet op", vertelt hij aan Privé.

Jim heeft vrijdag voor het eerst weer de rol van Danny Zuko gespeeld in 'Grease'. De terugkeer van zijn nieuwe geliefde in de musical laat nog even op zich wachten. Blonde Bettina, die eerder te zien was in de musical 'Mamma Mia!', moet nog een aantal weken rust houden voordat ze weer de bühne op mag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen