Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Partysquad en Yes-R op concert Ali B

Shownieuws

Ali B heeft de namen van het concert 'Petje af' bekendgemaakt. Uit Nederland betreden onder anderen rappers Yes-R, The Partysquad en The Opposites het podium.

Ali B heeft de namen van het concert 'Petje af' in Tilburg bekendgemaakt. Uit Nederland betreden onder anderen rappers Yes-R, The Partysquad en The Opposites het podium. Het concert, dat in het teken staat van de campagne 'Stop geweld tegen kinderen', wordt georganiseerd in samenwerking met Plan Nederland, het voormalige Foster Parents Plan. Het concert vindt 15 juni op plaats in het Tilburgse Leijpark.

Ook komen er internationale artiesten optreden. Op uitnodiging van Plan Nederland komen de Palestijnse band Dam en de Zuid-Afrikaanse rapformatie Aura optreden. Ali B belooft dat er één heel speciale buitenlandse artiest komt optreden, maar geeft verder nog niets prijs. Van elk verkocht concertkaartje gaat een euro naar Plan Nederland.

De 25-jarige rapper uit Almere staat behalve om zijn zangkunsten bekend om zijn werk voor Warchild. Hij nam met Marco Borsato het nummer 'Wat zou je doen' op. De organisatie zet zich in om kinderen te helpen met het verwerken van hun oorlogsverleden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen