Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook Lily Allen en Rod Stewart zingen voor lady Di

Shownieuws

Lily Allen, Rod Stewart en Kanye West treden op tijdens het concert op 1 juli ter nagedachtenis van Prinses Diana. Diana zou die dag 46 jaar zijn geworden.

Ook Lily Allen en Rod Stewart zingen voor lady Di

Lily Allen, Rod Stewart en Kanye West treden op tijdens het concert ter nagedachtenis van prinses Diana op 1 juli. Dat meldt de Britse omroep BBC. Diana zou die dag 46 jaar zijn geworden. In augustus is het tien jaar geleden dat zij overleed.

Eerder werd al bekend dat onder anderen Elton John, Joss Stone, Duran Duran en Pharrell Williams optreden. Het vijf uur durende concert wordt georganiseerd door de zoons van Diana, prins Harry en prins William.

De prinsen zouden erg tevreden zijn met de line-up tot nu toe. Ze hopen dat het concert een mooi verjaardagscadeau voor hun moeder wordt. Het evenement is bedoeld als gezellig feest voor een jong publiek. Prins Charles en koningin Elizabeth zullen niet aanwezig zijn.

Het concert wordt in het Wembley Stadium in Londen gehouden, dat die dag plaats biedt aan 62 duizend toeschouwers. De laatste tienduizend kaarten gaan vrijdag in de verkoop. Het concert wordt in 140 landen uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen