Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Knots'-acteurs samen in toneelthriller

Shownieuws

Hetty Heyting en Marnix Kappers, beiden bekend van De Familie Knots, zijn samen te zien in het toneelstuk 'Arsenicum en oude kant'. Dat meldt de producent.

'Knots'-acteurs samen in toneelthriller

Hetty Heyting en Marnix Kappers, beiden bekend van de kinderserie De Familie Knots, zijn samen te zien in het toneelstuk 'Arsenicum en oude kant'. Dat meldt de producent van de komische thriller donderdag. Ook Edda Barends, Hans Breetveld, Hans Oldigs en Laus Steenbeeke staan eind dit jaar op het podium.

In 'Arsenicum en oude kant', dat op 3 oktober in première gaat, staan twee bejaarde zussen centraal, die stelselmatig eenzame mannen vergiftigen. Een spannend verhaal, verpakt als klucht, zo wordt het stuk van Het Thriller Theater gepresenteerd.

Heyting en Kappers speelden respectievelijk Tante Til en Neef Herbert in de populaire kindershow de Familie Knots. Het programma werd uitgezonden tussen 1980 en 1984 en is sindsdien regelmatig herhaald. Na de première in de Goudse Schouwburg, is 'Arsenicum en oude kant' tot eind januari door het hele land te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen