Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob Stenders volgt Claudia de Breij op

Shownieuws

Nadat er al flink werd gespeculeerd over de opvolger van 3FM-dj Claudia de Breij, is nu de kogel door de kerk. Rob Stenders wordt de nieuwe 3FM-dj.

Na alle speculaties over de opvolging van 3FM-dj Claudia de Breij is de kogel door de kerk: dj Rob Stenders gaat haar vervangen. In de uitzending van Giel Beelen feliciteerde De Breij haar opvolger woensdag telefonisch met zijn nieuwe programma. "Als je tijd hebt Rob, mag je vanaf 30 april op 3FM gaan presenteren", grapte de Breij.

Stenders, die eerder al bij 3FM werkzaam was, zegt niet zenuwachtig te zijn voor zijn nieuwe baan. "Het voelt eigenlijk als thuiskomen, lekker veilig en vertrouwd." Volgens De Breij is er geen reden om nerveus te zijn. "Het stelt allemaal geen reet voor", zegt ze. De naam van het programma is nog niet bekend. "Het zou logisch zijn om het programma Rob d'r Op te noemen natuurlijk, maar niets is zeker", zegt de kersverse dj.

Onlangs maakte de 32-jarige De Breij bekend te stoppen met radio. Ze gaat zich meer richten op haar werkzaamheden voor televisie. Stenders, die twee jaar lang bij Yorin presenteerde, richtte in 2005 het internetradiostation KX radio op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen