Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Connie Breukhoven reageert niet op aantijgingen

Shownieuws

De woordvoerder van Connie Breukhoven heeft laten weten dat ze niet wil reageren op het artikel in Privé, waarin wordt bericht over de affaire van haar man.

Hans Herzberg, de woordvoerder van Connie Breukhoven, wil geen commentaar geven op de aantijgingen in het weekblad Privé. Dat heeft hij laten weten aan de website Sterrenstek. Hans Breukhoven heeft zijn vrouw langere tijd bedrogen door er een Belgische minnares op na te houden, onthult Privé woensdag in een reportage.

"Connie wil geen enkel commentaar geven op deze kwestie. Hans is namelijk voor zaken in Amerika en komt volgende week weer terug", zegt Herzberg op Sterrenstek. "Ik neem aan dat zij dit eerst samen willen bespreken alvorens naar buiten te treden. Iedereen moet het zwijgen van Connie over deze zaak respecteren."

Volgens Privé verdacht Connie haar man al langer van een affaire. Ze zou hierop het alarmsysteem in de auto van Hans hebben laten manipuleren, waardoor ze in de gaten kon houden waar hij zich bevond. Ze zette de toenmalige chauffeur van Hans onder druk die haar vervolgens naar Waterloo bracht, waar de maîtresse zou wonen. De 55-jarige glamourvrouw maakte een foto van de auto van Hans op de oprit van de vrouw en confronteerde haar echtgenoot ermee toen hij terugkwam van zakenreis. Hij kon niet anders dan bekennen.

Onduidelijk is wie de bron is van het verhaal in Privé. Volgens een anonieme bron van Sterrenstek waren er twee bronnen: een familielid en iemand uit het bedrijf van Connie. Het familielid zou één van de kinderen van Hans en Connie zijn.

Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé, ligt wel vaker in de clinch met de glamoureuze Connie. Zo schreef hij eerder dit jaar dat Clinic for Injectables, de kliniek van de blondine, bijna failliet is. Hierop werd de roddelkoning door Connie voor de rechter gesleept. Een uitspraak in deze zaak volgt donderdag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen