Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Alba uitgeroepen tot de meest sexy vrouw

Shownieuws

Jessica Alba is door FHM uitgeroepen tot meest sexy vrouw van het jaar. De actrice kreeg de titel omdat ze een getalenteerde, mooie en succesvolle vrouw is.

Jessica Alba is door het Britse mannenblad FHM uitgeroepen tot meest sexy vrouw van het jaar. De actrice, die vorig jaar nog op nummer negen stond, kreeg de titel omdat ze volgens het tijdschrift een getalenteerde, mooie en succesvolle vrouw is. "En ze heeft natuurlijk een sexappeal waar je 'u' tegen zegt", voegt een redacteur van het blad toe.

Model Keeley Hazell heeft niets hoeven inleveren: zij stond net als vorig jaar op de tweede plek. Desperate Housewives-actrice Eva Longoria sluit de top drie af. De grootste zakker in de lijst is actrice Sienna Miller: zij moest het dit jaar met een 45e plaats doen, terwijl ze vorig jaar nog tot de twaalfde plaats kwam. Ook Angelina Jolie is weer van de partij, met een achtste plek in de lijst.

Actrice Keira Knigthley was vorig jaar de meest sexy vrouw. Dit jaar staat de actrice op nummer twaalf. Een opvallende stijger in de lijst is de ex-vriendin van Prins William, Kate Middleton. Zij schoot van nummer 94 naar 25. De lezers van FHM konden op hun favoriete seksbom stemmen via de website van het blad. In totaal is er acht miljoen keer gestemd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen