Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keith Urban kijkt uit naar vaderschap

Shownieuws

Keith Urban hoopt op kinderen met Nicole Kidman. "Ik wil een gezin, maar ook aan mijn carrière werken. Ik moet een balans zien te vinden tussen deze dingen."

Keith Urban kijkt uit naar vaderschap

(Novum/AP) - Keith Urban hoopt op kinderen met Nicole Kidman, als de tijd er rijp voor is. "Ik wil graag een gezin, maar ik wil ook aan mijn carrière werken. Ik moet eerst een balans zien te vinden tussen deze twee dingen", zegt de 39-jarige Australische zanger. "Ik leer zo veel over mezelf. Ik zit nu in het perfecte huwelijk."

Urban en Kidman, die vorig jaar trouwden, kenden een moeilijke start samen. Na amper drie maanden huwelijk werd de zanger opgenomen in een afkickkliniek vanwege zijn drankverslaving. Sinds het huwelijk is Kidman in de media al meerdere malen zwanger verklaard. Haar woordvoerder heeft de geruchten steeds ontkend. De 39-jarige Kidman zei vorige maand in de talkshow van Oprah Winfrey wel graag een kindje te willen van haar man, en vertelde dat het stel aan hun huwelijk werkt.

Kidman scheidde in 2000 van acteur Tom Cruise, na bijna tien jaar getrouwd te zijn geweest. Het stel adopteerde twee kinderen, dochter Isabella Jane (13) en zoon Connor Anthony (12). Urban had drie jaar lang een knipperlichtrelatie met supermodel Niki Taylor voordat hij viel voor de charmes van de Australische actrice.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen