Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grotere borsten Kirsten Dunst in 'Spider-Man 3'

Shownieuws

Voor de rol van Mary Jane in 'Spider-Man 3' werd Kirsten Dunst verzocht een beha te dragen die haar borsten groter deden lijken. Dat was geen probleem.

Grotere borsten Kirsten Dunst in 'Spider-Man 3'

Voor de rol van Mary Jane in de film 'Spider-Man 3' werd Kirsten Dunst vriendelijk verzocht een beha te dragen die haar borsten groter deden lijken. Dunst begreep de ernst van de situatie en trok zonder problemen een push-upbeha aan. "Ik voel me er niet sexyer door, maar het hoort er nu eenmaal bij", zegt de blondine in de Britse krant The Sun.

Over de samenwerking met Tobey Maguire, die de rol van haar liefje Spider-Man speelt in de film, is de 25-jarige Dunst positief. "Ik ben gek op Tobey, hij is een eerlijk persoon. Ik vraag hem vaak advies over dingen." Ook vertelt ze dat de twee veel van elkaar leren. "Onze karakters zijn in balans, daarom genieten we er zo van om samen een film te maken."

Dunst debuteerde op 3-jarige leeftijd als actrice in verschillende tv-reclames. Echte bekendheid kreeg ze in 1994 toen ze naast Brad Pitt en Tom Cruise in de thriller 'Interview with the vampire' speelde. De actrice speelde de afgelopen jaren in films als 'Wimbledon', 'Elizabethtown' en 'Marie Antoinette'.

Het derde deel van Spider-Man, dat een slordige tweehonderd miljoen euro kostte, draait vanaf dinsdag in de Nederlandse bioscopen. Een vierde deel zou in 2010 moeten uitkomen. Onduidelijk is of Dunst en Maguire daarvoor hun medewerking toezeggen. De laatste liet eerder deze maand weten dat dit nog geen uitgemaakte zaak is. "Voor mij voelt dit als een afgeronde trilogie."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen