Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Larry Birkhead neemt Dannielynn mee naar huis

Shownieuws

Larry Birkhead mag de Bahama's verlaten met Dannielynn. Hij mag het dochtertje dat hij verwekte bij Anna Nicole Smith voorlopig meenemen naar thuisland Amerika.

Larry Birkhead mag de Bahama's verlaten met zijn dochtertje Dannielynn. Volgens entertainmentwebsite TMZ heeft een rechter op de Caribische eilandengroep bepaald dat de fotograaf zijn dochtertje voorlopig mee mag nemen naar zijn woonplaats Los Angeles. Ze moeten wel weer terugkomen voor de volgende zitting in de rechtszaak over de voogdij van Dannielynn op 8 juni.

Vorige maand werd bekend dat Birkhead de vader is van het 7-maanden oude meisje. Haar moeder, Anna Nicole Smith, overleed begin februari waarna verschillende potentiële vaders van Dannielynn zich opwierpen. Uit een DNA-test bleek echter dat Birkhead haar verwekker is. De 34-jarige ex-vriend van Anna Nicole, strijdt nu met de moeder van de overleden playmate om de voogdij over de baby.

Dannielynn werd in september geboren op de Bahama's, waar haar moeder de afgelopen jaren woonde. Het meisje verbleef ook na de dood van haar moeder op de eilandengroep, waar zij verzorgd werd door de laatste partner van haar moeder, Howard K. Stern. Hij stond tot voor kort op het geboortecertificaat van het meisje geregistreerd als haar vader. Toen vorige maand echter uit de DNA-test bleek dat dit niet klopte trok hij zich terug uit de voogdijzaak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen