Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter Andre en Jordan kopen huis in Los Angeles

Shownieuws

Peter Andre en Jordan willen in Los Angeles een huis kopen. Het Britse model en zanger Peter Andre beschouwen Groot-Brittannië wel als hun thuishaven.

Peter Andre en Jordan willen in Los Angeles een huis kopen. De twee beschouwen Groot-Brittannië wel als hun thuishaven, maar door het toenemende succes heeft het stel een tweede huis nodig. "Als we aan het werk zijn in Los Angeles, wil ik wel graag een thuis hebben", zegt het Britse model. "We zijn ook al aan het kijken naar scholen voor de jongens." Dat meldt de Britse krant The Sun.

Het glamourduo, dat twee jaar getrouwd is, promoot momenteel zijn realitysoap in de Verenigde Staten. Jordan, die deze zomer gaat bevallen, gaat niet voor de glamour naar Hollywood. "We zien wel wat er gebeurt", zegt ze. "We zijn niet zoals de Britse actrice Kelly Brook, die zegt dat ze het gaat maken in Hollywood."

De 28-jarige Jordan, die eigenlijk Katie Price heet, was eerder getrouwd met voetballer Dwight Yorke. Ze kreeg met hem een zoontje, Harvey. Het jongetje is blind geboren en is autistisch. Met zanger Peter Andre kreeg ze nog een zoontje, Junior. Peter Andre is onder meer bekend van de hit 'Mysterious girl' uit 1996.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen