Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe is aandacht voor liefdesleven zat

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen is het zat dat de media over haar relatie met Jan Smit doorzagen. "Ik wil er niet meer over praten. Het is allemaal heel leuk."

Yolanthe Cabau van Kasbergen is het zat dat de media maar over haar relatie met Jan Smit blijven doorzagen. "Ik wil er niet meer over praten", zegt ze lachend. "Ik kan alleen maar zeggen dat het allemaal heel leuk is, maar ik heb er al te veel over gepraat." Ook of ze fan is van de muziek van Smit wil ze niet zeggen. "Ik wil nergens meer antwoord op geven."

Van Kasbergen en Jan Smit bevestigden hun relatie zondag, na wekenlange mediaspeculaties. De 22-jarige ONM-actrice is wel blij met de reacties. "De media zijn heel positief over ons geweest, misschien wel iets te overdreven, maar wel heel leuk." Ook de zussen van Yolanthe vinden Jan erg leuk. "Maar ze zouden er zelf niet op vallen hoor, want we vallen op verschillende types", vertelt ze.

Van Kasbergen wordt ook vaak op straat aangesproken over haar liefdesleven. Ze vertelt dat iedereen over het algemeen erg aardig is, maar na het nieuws dat ze een tijdschrift had gestolen riepen mensen wel eens nare dingen tegen haar. "Er wordt natuurlijk wel eens wat geroepen en dan heb ik het gevoel dat ik me moet verantwoorden. Maar ik heb geleerd het achter me te laten en me er minder druk om te maken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen