Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden Kooi-Natasia en dochter nemen single op

Shownieuws

Natasia, bewoonster van de Gouden Kooi, heeft dinsdag een single opgenomen met haar dochter Cheyenne. Zij zongen 'Just the two of us' van Bill Withers.

Natasia, bewoonster van de Gouden Kooi, heeft dinsdag een single opgenomen met haar dochter Cheyenne. De deelneemster aan het programma van Tien en haar dochter zongen 'Just the two of us' van Bill Withers.

Natasia en Cheyenne kwamen vorig jaar bij de start van het programma in het nieuws omdat Cheyenne tranen met tuiten huilde vanwege het vertrek van haar moeder naar de villa in Eemnes. De smeekbede van Cheyenne aan haar moeder om thuis te blijven, zorgde voor opschudding tot in politiek Den Haag. Toepasselijk is overigens dat onlangs het Tien-programma 'Just the two of us' van start is gegaan.

De single volgt op de uitdaging die de bewoners van de villa mochten kiezen. Bewoner Bryan koos voor acteerlessen en Natasia voor zanglessen. Ze mocht een single opnemen, mits alle bewoners van de Gouden kooi daarmee instemden.

De single werd dinsdag bij Cheyenne thuisbezorgd en bij Natasia in de Gouden Kooi. "Ik hoop dat het een keer op de radio komt", zei Cheyenne in een videoboodschap in het realityprogramma. Of en wanneer de single van de dames in de winkel ligt, is nog niet bekend.

Kandidaten die meedoen aan het programma, nemen hun intrek in de villa in Eemnes. Wie dat het langst volhoudt, krijgt het peperdure landgoed cadeau.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen