Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Drew Barrymore is mooiste volgens People

Shownieuws

Drew Barrymore is door het blad People verkozen tot de mooiste vrouw ter wereld. Dat maakt het blad woensdag bekend. Vorig jaar was Angelina Jolie de gelukkige.

Drew Barrymore is mooiste volgens People

Drew Barrymore is door het Amerikaanse tijdschrift People verkozen tot de mooiste vrouw ter wereld. Andere sterren op de jaarlijkse lijst zijn James Blunt, Beyoncé en Eva Longoria, maakte het blad woensdag bekend. Vorig jaar kwam de eer toe aan actrice Angelina Jolie.

De 32-jarige Barrymore glimt van trots over de onderscheiding. "Het doet mijn pauwenveren schitteren in het gouden zonnelicht", zegt ze in een interview met People. Haar persoonlijke opvatting over schoonheid is allerminst conventioneel. Het mooist voelt ze zich 'net na het sporten, wanneer ik keihard zweet en ik eruit zie alsof ik een hartaanval krijg'.

Geheime schoonheidstrucjes heeft Barrymore naar eigen zeggen niet. "Als ik een pukkel heb, kan ik alleen maar janken", bekent ze. Mooi zijn mensen als ze blij zijn, redeneert ze. "Ze worden een soort spiegel en stralen die blijdschap uit."

Over één ding is de filmster, die momenteel te zien is in de romantische komedie 'Music and lyrics', onzeker. "Ik heb altijd al langer willen zijn", vertelt de 1 meter 62 lange Barrymore. "Vooral bij concerten zie ik niets. Maar ik ben wie ik ben. Ik ben dankbaar, ik klaag niet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen