Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny de Mol trekt zich terug uit The Mansion

Shownieuws

Johnny de Mol trekt zich terug als aandeelhouder van The Mansion, een restaurant en club in Amsterdam. Hij wil zich concentreren op toneel en film.

Johnny de Mol trekt zich terug als aandeelhouder van The Mansion, een restaurant en club in Amsterdam. Na twee jaar bij de uitgaansgelegenheid in de Hobbemastraat betrokken te zijn geweest, wil de acteur zich meer gaan concentreren op toneel en film. De Mol volgde de afgelopen maanden acteerlessen in New York en wil zich nu op nieuwe theaterproducties gaan richten, zegt hij in een persbericht.

Medeoprichter en goede vriend van De Mol Tony van de Berkt trekt zich eveneens terug. Hij gaat zich bezighouden met het nieuwe platenlabel 8ball. Eigenaar Andy Martin blijft wel aan het bedrijf verbonden en opent binnenkort een nieuwe club in het Cineac-gebouw in Amsterdam. Dat doet hij samen met dj Tiësto.

De 28-jarige De Mol zegt dat ze allemaal als vrienden uit elkaar gaan. "Want het was geweldig om mee te helpen aan de opbouw van The Mansion. Maar ik heb het gewoon veel te druk met mijn werk en dat geldt ook voor Tony. Daarnaast wil ik niet al te veel zakelijke verplichtingen hebben. Ik zal graag in The Mansion blijven komen, maar dan gewoon als bezoeker."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen