Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pinkpop geeft mobiele kaartjes uit

Shownieuws

Bezoekers van Pinkpop kunnen dit jaar een sms-ticket kopen. Bij de ingang is dit kaartje om te ruilen voor een origineel ticket.

Bezoekers van Pinkpop kunnen dit jaar voor het eerst een sms-ticket kopen. Bij ingang van het festivalterrein is dit mobiele kaartje om te ruilen voor een origineel entreeticket. Organisator Jan Smeets zegt trots te zijn dat Pinkpop het eerste festival ter wereld is dat aan deze vorm van kaartverkoop doet.

Pinkpop laat de uitvoering en realisatie van de mobiele kaartjes over aan Beep!, een bedrijf dat mobiele tickets verstuurt voor onder meer dancefeesten en sportevenementen. Om in het bezit te komen van het kaartje moeten Pinkpopbezoekers naar de website van het bedrijf, waar ze de kaarten kunnen bestellen en betalen. Vervolgens ontvangen de bezoekers het kaartje per sms en e-mail als barcode. Om de primeur te vieren, krijgen alle eigenaars van een mobiel Pinkpopkaartje op het festival een rondje van de zaak, zo kondigt de organisatie aan.

Onder meer Arctic Monkeys, Smashing Pumpkins en Within Temptation zullen in het pinksterweekeinde het podium beklimmen van het festival in Landgraaf, dat dit jaar de 38e editie beleeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen