Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tatoeëerder: David Beckham heeft ballen

Shownieuws

David Beckham heeft ballen. Dat vindt de tatoeëerder die onlangs de arm van de voetballer bewerkte. Daarbij knipperde David niet één keer met zijn ogen.

David Beckham heeft ballen. Dat vindt de tatoeëerder die onlangs de arm van de voetballer bewerkte. Gedurende de zes uur durende sessie verrekte Beckham geen spier, zegt Louis Molloy uit Manchester in de Britse krant The Sun. "Hij zat op zijn dooie gemak een voetbalwedstrijd te kijken, terwijl ik hem van zijn elleboog tot zijn pols tatoeëerde, wat ontzettend pijnlijk is."

De ingewikkelde creatie die Beckham op zijn arm heeft laten zetten, is geïnspireerd op een Romeins gezegde. Dat betekent 'Ze mogen me haten, zolang ze me maar vrezen'. De tekst zou gericht zijn aan Beckhams critici.

Het lichaam van Beckham wordt nu gesierd door twaalf tatoeages, waarvan het merendeel is gezet door Molloy. Zo heeft hij de namen van zijn drie zoons, Brooklyn, Romeo en Cruz op zijn lichaam staan, en de naam van zijn vrouw Victoria in Hindi. Ook het Romeinse cijfer zeven, zijn rugnummer bij Manchester United, draagt Beckham de rest van zijn leven met zich mee. Verder heeft hij een beschermengel op zijn rug en drie cherubijntjes aan de binnenzijde van zijn biceps, die ook weer staan voor zijn kinderen, die hij zo altijd bij zich draagt.

De 31-jarige Beckham speelt momenteel nog bij Real Madrid. Aan het eind van het seizoen stapt hij over naar Los Angeles Galaxy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen