Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bløf valt in de prijzen bij 3FM Awards

Shownieuws

Bløf is zondag de grote winnaar geworden van de 3FM Awards. De Zeeuwse band won onder meer de prijs voor beste band en voor beste popartiest.

Bløf is zondag de grote winnaar geworden van de 3FM Awards. De Zeeuwse band won de prijs voor beste band en voor beste popartiest. Daarnaast werd 'Umoja' gekozen als beste album en kreeg Paskal Jacobsen de award voor beste zanger.

Ook Marco Borsato viel in de prijzen. Zijn nummer 1-hit 'Rood' werd verkozen tot beste single, terwijl hij ook de prijs voor beste live-act in ontvangst mocht nemen.

In het Amsterdamse Paradiso, waar de jaarlijkse prijzen werden uitgereikt, kreeg Ilse de Lange de award voor beste zangeres. Within Temptation ontving net als vorig jaar de prijs voor beste rockgroep, terwijl Tiësto en Ali B de award voor respectievelijk beste artiest dance en beste artiest R&B/Hiphop kregen.

VanVelzen werd uitgeroepen als beste nieuwkomer. De zanger had donderdag al de Schaal van Rigter gewonnen voor zijn single 'Baby get higher', dat het afgelopen jaar de meest gedraaide single was op radiostation 3FM.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen