Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Charlie Sheen schikt in zaak over tv-show

Shownieuws

Charlie Sheen heeft een schikking getroffen met een vrouw die zegt dat een personage uit 'Two and a half men' op haar is gebaseerd. Het gaat om buurvrouw Rose.

(Novum/AP) - Charlie Sheen heeft een schikking getroffen met een vrouw die beweert dat één van de personages uit zijn televisieshow 'Two and a half men' op haar is gebaseerd. Volgens Ursula Auburn stond zij ongevraagd model voor de 'gekke buurvrouw en stalker Rose' van Charlie Harper, het personage van Sheen.

Volgens de aanklacht heeft de 41-jarige acteur het uiterlijk, de manier van praten en de kledingstijl van Auburn gekopieerd. Ook zou hij waargebeurde situaties hebben verwerkt in de serie. In één van de afleveringen maakt Rose een website waarop ze het seksistische gedrag van Harper beschrijft. In het echt zou Auburn een website hebben gemaakt waarop ze haar ervaringen met Sheen beschreef.

In 'Two and a half men' speelt de acteur een zorgeloze vrijgezel. Zijn leventje wordt ruw verstoord wanneer zijn pas gescheiden broer bij hem intrekt. De serie is een spin-off van de succesvolle komedieserie Spin City, die in Nederland elke vrijdag te zien is bij Veronica.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen