Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit en Yolanthe bevestigen relatie

Shownieuws

Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn een stel. Dat bekent het stel in De Telegraaf. Al maanden deden speculaties over een opbloeiende relatie de ronde.

Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn een stel. Dat bekent het stel zondag in De Telegraaf. Al maanden deden speculaties over een opbloeiende relatie de ronde. "Iedereen mag het nu weten: wij zijn verliefd", vertelt Yolanthe.

De 22-jarige soapster en haar 21-jarige vriend vertellen in geuren en kleuren over hun prille liefde. Voor de hand liggend is hun relatie volgens Smit niet. "Veel mensen vinden ons een rare combinatie. Yolanthe wordt gezien als die bitch en ik ben die leuke, aardige jongen."

Begin deze maand feliciteerde SBS-presentatrice Ellemieke Vermolen, de ex van Smit, het stel al met hun liefde. Het gerucht dat er iets zou zijn tussen de jonge BN'ers, werd aangewakkerd door foto's, waarop Yolanthe de volkszanger een lapdance lijkt te geven. Beiden ontkenden dat er sprake zou zijn van meer dan vriendschap.

Het is niet de eerste keer dat de Volendamse zanger de media bespeelt met zijn liefdesleven. Een jaar geleden ontkende hij stellig iets te hebben met Vermolen. Een artikel van roddelblad Story deed hij toen af als 'een fantastisch verhaal'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen