Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yfke Sturm neemt weddingplanner in de arm

Shownieuws

Yfke Sturm heeft de broer van haar verloofde Imad Izemrane ingehuurd als weddingplanner. Het model heeft het te druk om zelf haar grote dag voor te bereiden.

Yfke Sturm heeft niemand minder dan de broer van haar verloofde Imad Izemrane aangenomen als weddingplanner. Het topmodel heeft het te druk om zelf haar grote dag voor te bereiden, vertelt ze in de tv-gids Televizier. De exacte trouwdatum is nog niet bekend.

Dankzij de broer hoeft het huwelijksfeest niet te worden uitgesteld. "Als dat niet zou doorgaan leef ik alleen nog maar voor mijn carrière, terwijl Imad mijn hoogste prioriteit heeft", zegt Yfke. De 25-jarige presentatrice van Holland's Next Top Model noemt Imad haar 'basis'. "Pas als mijn basis goed is, kan ik me concentreren op mijn werk."

De 26-jarige Imad heeft een carrière in de vastgoedwereld en vliegt net als zijn vriendin de hele wereld over. Het stel ontmoette elkaar zo'n drie jaar geleden toen Yfke een moeilijke periode doormaakte. Ze woonde in New York, maar vroeg zich af wat ze er eigenlijk deed. Het vele reizen brak haar op en ze miste de Hollandse gezelligheid bij de Amerikanen, die ze 'een beetje fake' noemt. "Imad gaf me de kracht om door te gaan en deed me inzien dat ik juist een heleboel meemaak wat me in Nederland niet zou lukken."

Yfke wil nog vijf jaar doorgaan met het modellenwerk en verwacht dan in rustiger vaarwater te komen. Ze weet nog niet wat ze dan gaat doen. "In de toekomst wil ik meer energie en tijd steken in het Rode Kruis, waar ik ambassadeur voor ben." Ze hoopt ook op meer televisiewerk. "En ik wil graag kinderen", voegt ze daaraan toe.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen