Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mike Tyson maakt Bollywooddebuut

Shownieuws

Mike Tyson is binnenkort in een videoclip te zien. De voormalige bokskampioen gaat in een promotievideo spelen van de nieuwe Bollywoodfilm 'Fool-n-final'.

Mike Tyson is binnenkort te zien in een videoclip. De voormalige bokskampioen gaat in een promotievideo spelen van de nieuwe Bollywoodfilm 'Fool-n-final'. Dat meldt de BBC zaterdag.

Een woordvoerster van het filmproject vertelt dat er een bokser in de film speelt en dat de producent daarom op het idee kwam om Tyson te vragen voor de bijbehorende clip. De 40-jarige bokser is in de video te zien, naast de hoofdrolspelers uit de film. Zijn precieze rol is niet bekendgemaakt.

Tyson werd meermaals wereldkampioen zwaargewicht. Hij staat bekend om zijn agressieve karakter. De bokser werd diverse keren veroordeeld vanwege geweldsdelicten, waaronder het afbijten van een stuk oor van zijn tegenstander Evander Holyfield. In de jaren negentig zat hij drie jaar in de cel voor verkrachting. Eind december werd hij gearresteerd omdat hij onder invloed van cocaïne achter het stuur zat. In februari liet hij zich opnemen in een afkickkliniek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen