Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Madonna beloofde David een zusje'

Shownieuws

Bij de adoptie van haar Malawische zoontje David beloofde Madonna zijn familie dat ze ook een Malawisch meisje zou adopteren. Dat vertelt zijn oma in The Sun.

Madonna houdt zich niet aan haar afspraken. De zangeres ontkende afgelopen week dat ze plannen heeft om een tweede kindje uit Malawi te adopteren. Maar bij de adoptie van haar Malawische zoontje David beloofde ze zijn familie dat ze op zoek zou gaan naar een zusje voor hem uit hetzelfde land. Dat vertelt de oma van David in de Britse krant The Sun.

Volgens de 58-jarige Athnette Mwale werd hen verteld dat Madonna snel terug zou komen voor nog een kind. "Toen de mensen die de adoptie regelden met mijn zoon kwamen praten over de adoptie van David zeiden ze dat Madonna hem het beste leven denkbaar zou geven. En ze beloofden ons dat ze een zusje voor hem zou vinden, een andere wees uit Malawi", vertelt ze aan de krant.

Madonna reist binnenkort met David en haar twee andere kinderen, Lourdes en Rocco, naar Malawi. Daar zullen ze onder meer een bezoekje brengen aan de familie van David. Door het op handen zijnde tripje werden de geruchten over een tweede adoptie sterker, maar de woordvoerder van Madonna ontkende de verhalen donderdag met klem.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen