Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Prins William en Kate Middleton uit elkaar'

Shownieuws

Prins William is weer vrijgezel. Volgens de Britse krant The Sun zijn de Britse prins en zijn vriendin Kate Middleton na ongeveer drie jaar uit elkaar.

Prins William is weer vrijgezel. De Britse prins en zijn vriendin Kate Middleton zijn uit elkaar. Dat meldt de Britse krant The Sun zaterdag. Een woordvoerder van het Britse koningshuis wilde niet reageren op het verhaal. "Wij doen geen uitspraken over het privéleven van de prins."

Kate en William, die na zijn vader Charles tweede is in de lijn van troonopvolging, hadden ongeveer drie jaar een relatie. Ze leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan de universiteit van Saint Andrews.

Volgens The Sun zijn de 24-jarige William en de 25-jarige Kate vriendschappelijk uit elkaar gegaan. De breuk zou zijn veroorzaakt door de grote druk die op het jonge koppel wordt uitgeoefend en door de militaire carrière van de prins, die afgelopen december afstudeerde aan de militaire academie Sandhurst.

Middelton werd de afgelopen maanden onophoudelijk belaagd door paparazzi. Ze stond in het middelpunt van de belangstelling sinds de geruchten over een verloving met William sterker werden. De brunette wordt, door de massale media-aandacht die zij oproept, vergeleken met prinses Diana, de moeder van William. Zij werd tot haar dood in 1997 voortdurend op de hielen gezeten door de media.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen