Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mark en Nurlaila doen niet meer mee aan zangshow

Shownieuws

Mark van Eeuwen en Nurlaila Karim zingen niet meer mee in zangshow 'Just the two of us'. Volgende week is de laatste show voor de finale van het Tien-programma.

Mark van Eeuwen en Nurlaila Karim zingen niet meer mee in zangshow 'Just the two of us'. Vanaf de eerste aflevering van het Tien-programma moesten ze het doen met een lage juryscore, maar ze kropen week na week door het oog van de naald. Maandag ging het duo in de sing-off de strijd aan met Monique Smit en Xander de Buisonjé. De sms-stemmers en bellers kozen uiteindelijk voor de laatste.

Een van de hoogtepunten van de show was de vier tienen die Sonja Silva en Syb van der Ploeg van de jury kregen voor hun vertolking van 'Wereld zonder jou'. Na afloop van het optreden toonde Silva zich emotioneel. Edwin Evers en Berget Lewis maakten ook indruk. Zij zongen 'Rock your body' van Justin Timberlake, waarbij Lewis het T-shirt van Evers van zijn lijf scheurde.

Volgende week vindt de laatste show voor de finale plaats. De deelnemers mogen dan hun favoriete liedje ten gehore brengen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen