Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Agent van Village People niet vervolgd

Shownieuws

Victor Willis, de agent uit de Village People, wordt niet vervolgd voor mishandeling. Hij werd eind maart opgepakt omdat hij zijn vriendin zou hebben mishandeld

(Novum/AP) - Victor Willis, de politieagent uit de Village People, wordt niet vervolgd voor mishandeling. De 55-jarige oud-artiest werd eind vorige maand opgepakt op verdenking van het mishandelen van zijn vriendin. Hij zou haar bijna hebben gewurgd en met een mes hebben bedreigd. Er is niet bekendgemaakt waarom er niet tot vervolging is overgegaan.

Volgens de woordvoerster van Willis is alles inmiddels weer koek en ei tussen haar cliënt en zijn vriendin. "Het ging om een kleine onenigheid. Victor houdt heel veel van haar en zij houdt van hem."

Village People, opgericht in 1977, dankt zijn naam aan een van de beruchtste homowijken in New York, Greenwich Village. De band, die verder bestaat uit een bouwvakker, een indiaan, een leerfetisjist en een soldaat, werd wereldwijd bekend met nummers als 'In the navy', 'YMCA' en 'Macho man'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen