Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Howard K. Stern klaagt moeder Anna Nicole aan

Shownieuws

Howard K. Stern heeft de advocaat van Virgie Arthur, de moeder van Anna Nicole Smith, aangeklaagd wegens laster. Arthur beschuldigt Stern van moord.

(Novum/AP) - Aan de gerechtelijke perikelen die voortvloeiden uit de dood van Anna Nicole Smith komt voorlopig nog geen einde. Howard K. Stern heeft de advocaat van Virgie Arthur, de moeder van zijn in februari overleden vriendin, aangeklaagd wegens laster. Ook beschuldigt hij John O'Quinn ervan zijn privacy te hebben geschonden. Hij eist een onbekend bedrag aan schadevergoeding.

Arthur heeft Stern via haar advocaat meermaals beschuldigd van moord. Ze houdt hem niet alleen verantwoordelijk voor de dood van haar dochter, maar ook voor die van haar kleinzoon. De 20-jarige Daniel overleed in september. Zowel moeder als zoon overleed aan een overdosis medicijnen.

Arthur en Stern waren al verwikkeld in een rechtszaak om de voogdij van Dannielynn, het dochtertje van Anna Nicole. Stern trok zich echter deze week terug uit de strijd nadat uit een DNA-test was gebleken dat hij niet de vader van het meisje is. De derde partij in de voogdijzaak, ex-vriend Larry Birkhead, bleek de verwekker te zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen