Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Diddy geeft details over seksleven

Shownieuws

Rapper Diddy is openhartig over een wilde nacht in Parijs met vriendin Kim Porter. Ze hadden minstens dertig uur seks.

Diddy geeft details over seksleven

Diddy heeft een boekje opengedaan over zijn seksleven met vriendin Kim Porter. "Na een diner op de Eiffeltoren zijn we naar mijn suite gegaan en hebben we minstens dertig uur tantrische seks gehad", vertelt de 37-jarige artiest openhartig aan de Britse krant The Daily Mirror. Diddy toert momenteel met collega Snoop Dogg door Europa en deed vorige week de stad van de liefde aan.

De rapper zegt in zijn werk als rapper, producer en platenbons een pietje-precies te zijn en dat hij tussen de lakens helemaal nauwgezet aan de slag gaat. "Ik hou ervan om mijn tijd te nemen." Het stel liet tijdens hun liefdesspel aardbeien en slagroom bezorgen door roomservice.

De relatie van Kim Porter en Diddy, die eigenlijk Sean Combs heet, kent een stormachtig verloop. Het stel heeft al tien jaar een knipperlichtrelatie. Diddy dumpte het model voor Jennifer Lopez, met wie hij vervolgens twee jaar een relatie had. Porter daagde Diddy voor het gerecht om de alimentatie voor hun zoon Christian, die nu 8 jaar is. Alles is inmiddels vergeven en vergeten. Drie maanden geleden werd het gezin verrijkt met de tweelingmeisjes D'Lila Star en Jessie James.

Diddy zegt nog niet klaar te zijn voor een huwelijk met zijn grote liefde. "Veel mannen zijn getrouwd, maar gaan nog steeds hun eigen gang", vertelt de artiest. "Ik wil niet trouwen en vervolgens falen."

De Amerikaanse hiphopper toert samen met collega Snoop Dogg door Europa. Zondag stonden de twee in een uitverkochte Heineken Music Hall. Momenteel is Diddy in Londen, waar hij volgens de krant dinsdagavond een etentje had met Posh en Becks. De vijf concerten die de hiphoppers zouden geven in Groot-Brittannië werden afgelast, omdat Snoop Dogg geen visum kreeg van de Britse autoriteiten. Hij is in Nederland achtergebleven en geeft donderdag een concert in de Melkweg in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen