Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patty pimpt auto voor zieke kinderen

Shownieuws

Patty Brard presenteerde vrijdag de Patmobile aan patiënten van het Emma Kinderziekenhuis. Kinderen kunnen zich laten rijden om de aandacht van af te leiden.

Patty Brard presenteerde vrijdag de Patmobile aan patiënten van het Emma Kinderziekenhuis. Kinderen kunnen zich laten rondrijden om even de aandacht van hun ziekte af te leiden. Een chauffeur rijdt de kinderen een blokje rond het ziekenhuis als ze daar behoefte aan hebben.

Brard deed belangeloos mee aan het televisieprogramma De Grote Beurt. Ze regelde een limousine en liet het opknappen aan het programma over. Het voertuig wordt over een maand geveild en moet minimaal dertigduizend euro opbrengen, zei Brard in het SBS6-programma Shownieuws. Het is de bedoeling dat de koper de auto weer teruggeeft aan de patiënten van het ziekenhuis.

De auto is lichtblauw en de bekleding is voorzien van een tijgerprint. Verder is de auto uitgerust met onder meer een spelcomputer, een koelkast, een popcornmachine en een cd-speler. Brard wil dat de auto vooral liefde en warmte uitstraalt. Op de motorkap prijkt een foto van de 52-jarige oud-zangeres.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen