Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tatjana nog steeds happy met Boekhoorn

Shownieuws

De geruchten dat Tatjana Simic en Marcel Boekhoorn geen relatie meer hebben, zijn ongefundeerd. "De vonken vliegen er nog steeds van af", zegt ze.

De geruchten dat Tatjana Simic en Marcel Boekhoorn geen relatie meer hebben, zijn ongefundeerd. De blondine liet in het televisieprogramma Shownieuws weten nog steeds gek te zijn op de miljardair. "Ik weet niet waar deze geruchten vandaan komen, het is een fantastische man en de vonken vliegen er nog steeds vanaf", zegt ze in een telefonische reactie.

Boekhoorn, die zijn vrouw en twee kinderen verliet voor de 43-jarige Simic, vergaarde zijn rijkdom onde meer met de onderneming Bakkerij Bart. Zijn vermogen wordt op een miljoen euro geschat. Zijn eerste BV heette Bowolar, wat staat voor Boekhoorn wordt lachend rijk.

Vrijdag werd bekend dat Boekhoorn een schadevergoeding eist van tien miljoen van uitgeverij PCM. Hij wil een schadevergoeding omdat de uitgever op het laatste moment aangaf niet in zee te willen gaan met het gratis dagblad De Pers, waarvan Boekhoorn eigenaar is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen