Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joe Jackson voor twee optredens naar Nederland

Shownieuws

Joe Jackson komt voor twee concerten naar Nederland. De optredens op 17 mei in Utrecht en 18 mei in Groningen maken deel uit van zijn Europese tournee.

Joe Jackson komt voor twee concerten naar Nederland. De optredens op 17 mei in Utrecht en 18 mei in Groningen maken deel uit van zijn Europese tournee. De voorverkoop begint zaterdag.

Jackson speelt in Vredenburg en de Oosterpoort samen met bassist Graham Maby en drummer Dave Houghton, die oorspronkelijk deel uitmaakten van de Joe Jackson Band waarmee hij in 1979 zijn debuutalbum 'Look sharp' uitbracht. Op dat album staat het bekendste nummer van de band, 'Is she really going out with him'. het nummer betekende de internationale doorbraak van de Brit.

Het trio doet alleen de plaatsen in Nederland aan waar Jackson nog nooit of heel lang geleden heeft opgetreden. De band speelt zowel klassiekers als nieuwe nummers.

Na de tournee door Europa wil de band de studio induiken om een nieuw album op te nemen. De 52-jarige Jackson trad vorig jaar voor het laatst op in Nederland tijdens Bospop in Weert.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen