Kies je favoriete radiostation

Dossiers

K3 krijgt eigen snack

Shownieuws

K3 krijgt een eigen snack. De kiplekkernij heeft de vorm van een hart en is binnen vier weken ook in Nederland verkrijgbaar.

De Belgische meidengroep K3 krijgt een eigen snack. De lekkernij bestaat voor 85 procent uit kip en heeft de vorm van een hart. Volgende week wordt de K3-snack in België gelanceerd. De fabrikant verwacht dat de versnapering binnen vier weken in Nederland te verkrijgen is in horecagelegenheden.

De K3-snack volgt op het succes van de Samson & Gert-smulbox. De makers konden een keuze maken uit vele kinderhelden, maar hun voorkeur ging uit naar K3. De snack, waarmee de makers zich vooral richten op meisjes in de leeftijd van 3 tot 8 jaar, is zorgvuldig samengesteld: de makers lieten een testpubliek van zo'n twintig kinderen kiezen uit vier smaken. Als de vette hap een succes wordt, komt er ook een variant voor jongens uit.

De snack is niet het eerste product dat Kathleen, Karen en Kristel op de markt brengen. Zo zijn er onder meer balpennen, brooddoosjes, puzzels en bekers met de beeltenis van de Vlaamse meiden te koop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen