Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ontwerpwedstrijd voor jas Gouden Kooi-bewoonster

Shownieuws

Bont voor Dieren organiseert een ontwerpwedstrijd voor een nieuwe jas voor Gouden Kooi-bewoonster Amanda. Ze deed donderdag afstand van haar twee bontjasjes.

De stichting Bont voor Dieren organiseert een ontwerpwedstrijd voor een nieuwe jas voor Amanda, een bewoonster van de Gouden Kooi. De 'miljonaire' leverde donderdag haar bontjasjes in bij de stichting. In het programma was zij regelmatig in bont te zien.

Omdat de stichting het gebaar van Amanda zo waardeert, heeft zij nu een wedstrijd uitgeroepen voor een nieuwe jas voor de 19-jarige kledingverkoopster. Geïnteresseerden kunnen hun ontwerp voor een diervriendelijke jas indienen via de website van de organisatie.

Bont voor Dieren bracht donderdag een bezoek aan de villa in Eemnes om Amanda voor te lichten over het leed achter bont. De deelneemster aan het Talpa-programma, die in het bezit was van een jasje van nertsenbond en een van vossenbont, verklaarde zich niet bewust te zijn van het dierenleed. Ze deed onmiddellijk afstand van de kledingstukken.

Kandidaten die meedoen aan de Gouden Kooi, zitten opgesloten in de villa in Eemnes. Wie dat het langst volhoudt, krijgt het peperdure landgoed cadeau.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen