Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stern: gestolen dagboeken Smith worden geveild

Shownieuws

Twee dagboeken van Anna Nicole Smith, die zaterdag zouden worden geveild, zijn afkomstig van diefstal. Dat zegt haar laatste partner Howard K. Stern.

(Novum/AP) - Twee dagboeken van Anna Nicole Smith, die zaterdag zouden worden geveild, zijn afkomstig van diefstal. Dat zegt de laatste partner en advocaat van de overleden playmate Howard K. Stern. Hij heeft een verzoek ingediend bij het veilinghuis in Dallas om de verkoop te annuleren en de dagboeken terug te geven aan de nabestaanden van Smith.

Het veilinghuis verkoopt niet alleen de dagboeken, maar ook een winkelbon van Smith waarop staat dat ze in een warenhuis voor 12.500 duizend euro had ingeslagen. Ook een gesigneerde cheque en een identiteitsbewijs van de blondine gaan onder de hamer. Het veilinghuis is niet van plan de verkoop te schrappen. "Zolang de rechter niet ingrijpt, gaat de veiling gewoon door."

Vorige maand werden de memoires van Smith nog geveild via de veilingsite eBay. Een anonieme bieder betaalde er ruim 385 duizend euro voor en biedt ze nu weer te koop aan.

In de dagboeken, die dateren van 1992 en 1994, schrijft Smith over de liefde voor haar toenmalige echtgenoot, de 63 jaar oudere Howard Marshall II, haar minnaars en haar gevecht met de kilo's.

Anna Nicole overleed in februari aan een overdosis medicijnen. Eerder deze week werd bekend dat niet Stern, maar haar ex-vriend Larry Birkhead de vader is van haar baby Dannielynn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen