Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Disney lanceert sprookjescollectie bruidsjurken

Shownieuws

Wie altijd al van een sprookjeshuwelijk droomde, heeft nu de mogelijkheid. Disney heeft een ware bruidsjurkenlijn ontworpen, geïnspireerd op sprookjesfiguren.

Wie altijd al van een sprookjeshuwelijk droomde, heeft nu de mogelijkheid. Disney heeft een ware bruidsjurkenlijn ontworpen. Alle jurken zijn geïnspireerd op die van sprookjesfiguren als Doornroosje, Assepoester en Belle. "Wij kunnen iedereen in een prinses veranderen", zegt de marketingmanager van het bedrijf tegen het persbureau Reuters.

De bruidsjurken waren zondag te bewonderen in New York. De prijzen van de prinsessenjurken variëren van duizend tot drieduizend euro. Het bedrijf is ook van plan complete sprookjeshuwelijken te gaan verkopen. In het huwelijkspakket kan naast de standaardplechtigheden ook gekozen worden voor een koets als in het sprookje van Assepoester.

Disney denkt dat het nieuwe aanbod een succes wordt. "We hebben voor elk budget een droomhuwelijk, zodat iedereen zijn of haar fantasie werkelijkheid kan laten worden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen