Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Naomi Campbell zegt realityshow af'

Shownieuws

Naomi Campbell wil niet langer haar medewerking verlenen aan een realityshow die draait om de zoektocht naar een nieuwe persoonlijke assistent voor het model.

Naomi Campbell wil niet langer haar medewerking verlenen aan een realityshow die om haar draait. In het MTV-programma, waarvoor deze week de opnames zouden starten, zou het supermodel worden gevolgd op haar zoektocht naar een nieuwe persoonlijke assistent.

Waarom ze zich plotseling uit het project heeft teruggetrokken is onduidelijk. Een bron bij de muziekzender vertelt aan de Britse krant Daily Star dat er constant telefonisch contact is geweest met de 36-jarige Britse. "Vorige week beantwoordde ze opeens onze telefoontjes niet meer." Jeff Campbell, een woordvoerder van de donkere schone, houdt het kort: "De show komt er niet."

Het heethoofdige fotomodel staat niet bekend om een vriendelijke omgang met haar personeel. Ze moest zich voor de rechter verantwoorden omdat ze een telefoon naar het hoofd van haar huishoudster zou hebben gegooid. Vorige maand heeft ze uitvoering gegeven aan een taakstraf die haar daarvoor werd opgelegd. Het is de vierde keer dat het Britse mode-icoon wordt beschuldigd van mishandeling. In 1998 en 2003 bekende zij schuld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen